Медицинска грижа базирана на технология

Благодарение на възможностите на телемедицината, лекарят има постоянен достъп до жизненоважните показатели на пациента в реално време. Всички негови данни автоматично се прехвърлят в единно здравно досие заедно с резултатите от лабораторните изследвания.

иконка с ръка и зелен плюс над нея

Грижа

Интегрирана грижа и персонализиран подход

иконка с екран на компютър и зелен плюс в него

Иновации

Съвременни решения в грижата за здравето

илюстрация на куфар със зелен плюс

Експертиза

Безкомпромисен ангажимент за качество

иконка под формата на щит със зелен плюс

Ценности

Почтеност, доверие и прозрачност

Възрастна лекарка мери пулса на ръката на възрастен пациент

Подари си спокойствие

Дългосрочното проследяване на жизненоважните показатели има двоен ефект: значително помага за вземането на информирани решения и допринася за надеждността на диагностиката.

Индивидуален план за лечение

Напомняне за вземане на лекарства

Директен достъп до изследвания и консултация

Идентифициране на рискове

Комбинацията от преносимо устройство и софтуер дава възможност за точно диагностициране на пациентите с риск от влошаване.

Висока резолюция за диагностика

Бърза реакция при влошени здравни показатели

Препоръки и насоки от здравен коодринатор

Лекар в бяла престилка и медицинска сестра в зелено работно облекло показват изследванията на възрастен мъж с побеляла коса в инвалидна количка

Благодарността е нашата награда

„Благодаря от сърце за координацията с д-р Николова! Имате невероятен екип! Радвам се, че имах късмета да се обърна към вас. Професионално с много доброта и внимание! Бъдете здрави!“

Цецка Александрова

48 години

„Приятно съм изненадан от професионализма ви и съм много щастлив че ви открих. Доктора е казал, че ще трябва контролен преглед след няколко дни. Моля ви направете каквото е необходимо. Хиляди благодарности.“

Tony Zwein

39 години

„Благодарим за перфектната организация. Благодарим сърдечно и на д-р Иванов!  Компетентно, внимателно, подробно!“

Ц.А.

41 години

„Впечатлена съм от професионализма и доброто отношение на д-р Николов, който продължи да ме консултира по телефона, след като излязоха резултатите от изследванията ми.“

И.Т.

48 години

„Искам да споделя впечатлението си от прегледа при доктор Павел Николов. Професионално,коректно и отзивчиво отношение. Благодарности!“

Г.Н.

36 години

„И дамата, която ме обслужи по телефона и специалистът, който взе пробата на детето ми двете бяха такива професионалисти и толкова внимателни, че нямам думи да изкажа благодарността си."

Б.П.

38 години

„Ще ви рекламирам във всички групи на българи в чужбина, до които имам достъп, защото е безценно да имаме възможност да се погрижим за близките си от разстояние."

Ж.В.

31 години

„Благодарим за доброто отношение и бързата реакция. Чудесно е, че ви има. Ще препоръчам на своите близки."

С.М.

48 години

Здравни грижи в четири лесни стъпки

Номер 1
Телефонен медицински триаж

В първия телефонен разговор се провежда кратко интервю за определяне на нуждите на пациента, вида и обема на изследванията, указания за подготовка за изследванията и се записва час за консултация и/или домашно посещение.

Номер 2
Извършване на прегледа

В зависимост от предпочитанието, заявено в първия разговор, конкретната услуга се извършва в медицински център или на място, в дома на пациента.

Номер 3
Получаване на план за лечение и резултати

Независимо къде е извършен прегледът, пациентът получава персонализиран план за лечение на място. Ако е извършена проба за изследване, резултатите се получават на мейл.

Номер 4
Допълнителна асистенция

Eдно лице за контакт - твоят координиращ асистент, който организира целия процес, запазва часове за преглед, консултация, лечение или при необходимост от допълнителни услуги.

Довери ни грижата за твоето здраве

Свържи се с нас за консултация, за да получиш грижата, която заслужаваш. За теб и твоите близки.

Усмихната руса жена с медицинска бяла престилка и стетоскоп
Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.