Интегрирана здравна грижа за работодатели

Ние разбираме, че вашите служители са най-ценният ресурс на компанията ви и затова предоставяме иновативни и гъвкави здравни решения, които да подкрепят тяхното здраве.

Здравни решения за вашите служители

Нашите услуги са създадени с цел да предоставят пълноценна и интегрирана грижа, осигурявайки на вашите служители максимален комфорт и сигурност.

иконка със стетоскоп със зелени елементи

Профилактични прегледи

Включете годишните профилактични прегледи като част от пакета с придобивки, предлагани на вашите служители. Това помага за ранно разпознаване на потенциални здравни рискове и подобрява здравословното им състояние.

иконка на болница и зелен плюс в нея

Доверени медицински центрове

Вашите служители имат възможността да получават прегледи в нашите медицински центрове на преференциални цени. Нашите локации са удобни и с модерно оборудване, а качеството на обслужване е на първо място.

иконка с екран и зелена линия пресъздаваща пулс

Скрининг на здравен статус

Организирайте скрининг на здравния статус на вашите служители, съобразен със спецификата на работата им. Това допринася за по-добро здравословно състояние и е в интерес на политиката на компанията ви за грижа за служителите.

иконка на човек със стетоскоп на врата и зелен челник

Прегледи на място в офиса

Предлагаме посещения от здравни специалисти на място в офиса за прегледи, пробовземане и различни медицински манипулации при нужда. Това е удобно решение за диагностика и превенция на здравето на служителите ви.

илюстрация на куфар със зелен плюс

Абонаментни планове

Създаваме гъвкави абонаментни планове, които могат да бъдат финансирани от работодателя изцяло, частично или да бъдат предоставени като предимство за служителите, както и да бъдат персонализирани спрямо конкретните нужди.

иконка със сърце и зелена линия пулс

Интегрирана здравна грижа

Осигурете интегрирана здравна грижа за вашите служители, която включва персонален подход и превенция. Този тип грижа е особено подходящ за хронично болни служители и помага да се намали риска от усложнения и хоспитализация.

иконка с ръка и зелен плюс над нея

Професионални здравни програми

Създаваме специализирани здравни програми, които да отговарят на конкретните нужди на вашата компания. Те включват различни медицински услуги и гарантират пълноценно покритие на здравните нужди на служителите ви.

иконка два документа един върху друг и зелен плюс в него

Здравни семинари и обучения

Провеждаме здравни семинари и обучения, които да помогнат за по-доброто здраве на служителите ви и да информират служителите ви за важни аспекти на здравословния начин на живот, превенция на заболявания и управление на стреса.

иконка с екран на компютър и зелен плюс в него

Телемедицински услуги

Предлагаме интензивен 24/7 кардио мониторинг чрез 3-канално ЕКГ устройство. Лекарят има постоянен достъп до жизненоважните показатели на пациента в реално време. Всички негови данни се прехвърлят в единно здравно досие.

илюстрация на телефон с балонче, в което има зелен знак плюс

Здравен портал за служители

Създаваме онлайн здравни портали, които предоставят информация за здравословни теми, предимства, достъп до лични здравни данни и възможност за запазване на часове за прегледи, улеснявайки комуникацията и достъпа до здравни грижи.

иконка с епруветка и капка вдясно

Специализирани тестове и изследвания

Предлагаме разнообразни специализирани здравни тестове и изследвания, които да помагат за ранно разпознаване на заболявания и здравни рискове. Това може да включва генетични изследвания, скрининг за специфични заболявания и други.

Медицински екип с една жена лаерка в бяла престилка на преден план

За нас

Родени от стремежа за промяна и подобрение в здравеопазването в България, ние вярваме, че здравето е в основата на успешното функциониране на всеки бизнес. Нашата мисия е да предоставим иновативни и цялостни здравни услуги, които да подкрепят не само физическото, но и психичното благополучие на вашите служители и клиенти. Целта ни е да предоставим дългосрочна грижа за здраве.

Вашият доверен партньор за здраве

Горди сме, че сме много повече от доставчици на здравни услуги – ние сме истински партньори в грижата за здравето на вашите служители. Нашата екипна съвест, опит и визия ни позволяват да предоставим наистина интегрирани здравни решения.

Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да създадем решение, което да подкрепи здравето и благополучието на служителите или клиентите на вашата организация.

Мъж лекар обяснява на жена лекар на таблет

Доверете ни грижата за здравето на служителите ви

Благодарим за запитването!
Нещо се обърка! Опитай отново.
Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.