Жена в медицинско работно облекло проверява пулса с ръка на възрастна жена с бяла тениска върху лежанка

Прегледи от специалист у дома

Посещения от специалисти с мобилна медицинска апаратура - гастроентеролог, ендокринолог, нефролог, уролог с ехограф; кардиолог с ЕКГ и ехокардиография, офталмолог, съдов хирург, както и без апаратура - невролог, хирург, ортопед, психиатър, медицински сестри за извършване на медицински манипулации.

Специализирани прегледи, с или без апаратура

Широк спектър от медицински манипулации (поставяне на инжекции и абокати, смяна на превръзки, венозни вливания и други)

Обработка и лечение на рани и инфекции

Пробовземане за лабораторни изследвания

Предлагаме събиране на проби в комфорта на дома на пациента за богат набор от изследвания във всички основни области на клиничната патология. Изследванията се извършват в специализирани медико-диагностични лаборатории.

Medical assistant drawing blood from man hand
двама лаборанти - мъж и жена държат проби

Отговорен мобилен екип, готов да помогне

Медицинските ни специалисти разполагат с мобилна апаратура от най-висок клас и осигуряват проследяване на хронични заболявания, прегледи и взимане на проби за лабораторни изследвания в дома на пациента. Без необходимост от посещение на болнично заведение и чакане на дълги опашки с много болни.

Лекар-специалист и медицинска сестра

Диагностична медицинска апаратура Siemens - ехограф, спирограф, ЕКГ и пациентски монитор

Здравни грижи в четири лесни стъпки

Номер 1
Телефонен медицински триаж

В първия телефонен разговор се провежда кратко интервю за определяне на нуждите на пациента, вида и обема на изследванията, указания за подготовка за изследванията и се записва час за консултация и/или домашно посещение.

Номер 2
Извършване на прегледа

В зависимост от предпочитанието, заявено в първия разговор, конкретната услуга се извършва в медицински център или на място, в дома на пациента.

Номер 3
Получаване на план за лечение и резултати

Независимо къде е извършен прегледът, пациентът получава персонализиран план за лечение на място. Ако е извършена проба за изследване, резултатите се получават на мейл.

Номер 4
Допълнителна асистенция

Eдно лице за контакт - твоят координиращ асистент, който организира целия процес, запазва часове за преглед, консултация, лечение или при необходимост от допълнителни услуги.

Довери ни грижата за твоето здраве

Свържи се с нас за консултация, за да получиш грижата, която заслужаваш. За теб и твоите близки.

Усмихната руса жена с медицинска бяла престилка и стетоскоп
Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.