Доверете ни здравето на вашите пациенти

Ние осъзнаваме значимостта на вашата роля в здравеопазването и сме тук, за да предоставим иновативни и гъвкави решения, които да подкрепят и допълват вашата болнична дейност.

Интегрирани здравни решения за болници

Нашите услуги са специално разработени, за да ви помогнат да предоставите по-комплексна грижа за вашите пациенти.

Свържете се с нас
иконка за къща в зелено с плюс в средата

Домашни посещения от здравни специалисти

Те са полезни за следоперативни пациенти, които изискват непрекъсната грижа след напускането на болницата. Болниците могат да изпращат пациенти при нас за предварителна подготовка преди операция или прием.

иконка с екран и зелена линия пресъздаваща пулс

Проследяваща грижа след дехоспитализация

Предлагаме услуга за координирана грижа след изписване, която включва непрекъснато следене и подкрепа на пациентите след напускане на болницата. Това гарантира, че пациентите следват препоръчителните инструкции за лечение.

иконка с екран на компютър и зелен плюс в него

Платформа за телемедицински консултации

Тази услуга допълва вашата болнична дейност, като предоставя на пациентите по-голям достъп до медицинска помощ като консултации с лекари и специалисти през виртуални среди и дистанционно мониториране с медицински устройства.

иконка сърце и зелен плюс в него

Грижа за пациенти с хронични заболявания

Услугата включва координиране на лечението, редовни прегледи и мониторинг на здравословното състояние, включително и дистанционно с помощта на медицински устройства. Това помага за подобряване на живота на пациентите.

Лаборант държи пипета в лаборатория и прави тест

Специализирани здравни решения за лаборатории

Ние разбираме важността на точните и надеждни резултати в медицинските изследвания и сме тук, за да предоставим иновативни решения, които да улеснят и подобрят вашата лабораторна практика.

Свържете се с нас
иконка спринцовка със зелени акценти

Домашни посещения за пробовземане

Нашите обучени медицински специалисти извършват домашни посещения, за да вземат кръв и секрети за лабораторни изследвания. Този вид услуга предоставя на вашите клиенти удобство и комфорт, без да е необходимо те да посещават вашата лаборатория.

иконка на човек със стетоскоп на врата и зелен челник

Консултации и подкрепа

Опитните ни специалисти са на разположение за консултации и подкрепа, свързани с интерпретацията на резултатите и медицинските въпроси, които могат да възникнат. Нека създадем дългосрочно сътрудничество, което да бъде взаимно ползотворно и успешно.

Лаборатории Синево са нашият доверен партньор

Лаборатории Синево избраха да сме техен партньор за пробовземане на посочен от клиента адрес за град София. Нашият мобилен екип изпълнява посещения в дома или офиса за изследвания със събиране на проби във всички основни области на клиничната патология, за които се провеждат тестове в лаборатории Синево.

Лаборатории Синево

Персонализирани здравни решения за лекари и медицински специалисти

Ние разбираме сложността на вашата работа и сме тук, за да ви предоставим иновативни решения, които да ви помогнат в предоставянето на висококачествени здравни грижи на вашите пациенти. С нашите специализирани услуги като аутсорсинг партньор, можем да ви помогнем да се фокусирате върху вашата медицинска практика и да предоставите разнообразни и удобни услуги на вашите пациенти.

Свържете се с нас
иконка за къща в зелено с плюс в средата

Домашни посещения

Нашите опитни медицински специалисти провеждат прегледи и консултации в дома на пациентите ви. Допълвайки вашата практика с тази услуга, заедно помагаме на пациентите в нужда.

иконка със сърце и зелена линия пулс

Интегрирана здравна грижа

Отличителна услуга, включваща консултации, лечение, проследяване на състоянието и координиране на специалисти, която може да бъде надградена с предимствата на модерните технологии.

иконка с епруветка и капка вдясно

Лабораторни тестове

Предлагаме широка гама от лабораторни тестове, които могат да бъдат извършвани в наша лаборатория. Това ви позволява бърз и надежден достъп до диагностични данни.

иконка със стетоскоп със зелени елементи

 Профилактични прегледи

Предоставяме профилактични програми и прегледи, които да помагат на вашите пациенти да поддържат оптималното си здраве и да предотвратяват развитието на заболявания.

Медицински екип с една жена лаерка в бяла престилка на преден план

За нас

Родени от стремежа за промяна и подобрение в здравеопазването в България, ние вярваме, че здравето е в основата на успешното функциониране на всеки бизнес. Нашата мисия е да предоставим иновативни и цялостни здравни услуги, които да подкрепят не само физическото, но и психичното благополучие на вашите служители и клиенти. Целта ни е да предоставим дългосрочна грижа за здраве.

Вашият доверен партньор за здраве

Горди сме, че сме много повече от доставчици на здравни услуги – ние сме истински партньори в грижата за здравето на вашите служители. Нашата екипна съвест, опит и визия ни позволяват да предоставим наистина интегрирани здравни решения.

Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да създадем решение, което да подкрепи здравето и благополучието на служителите или клиентите на вашата организация.

Мъж лекар обяснява на жена лекар на таблет

Доверете ни грижата за здравето на пациентите ви

Благодарим за запитването!
Нещо се обърка! Опитай отново.
Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.