Здравни решения за застрахователни дружества

Нашите услуги са създадени с цел да предоставят комплексна и иновативна здравна грижа за застрахованите лица, съчетавайки удобството на медицинска дейност със специализирани услуги за клиентите ви.

Интегрирана грижа за вашите клиенти

В нашата медицинска компания разбираме важността на здравето за вашите клиенти. Със специализирани решения, насочени към застрахователни дружества и брокери, ние сме вашият надежден партньор в областта на здравеопазването.

иконка със стетоскоп със зелени елементи

Профилактични прегледи

Провеждаме качествени годишни профилактични прегледи на служителите на компаниите. Опитните ни медицински специалисти осигуряват всестранна оценка на здравния статус, спомагайки за ранно разпознаване на потенциални здравни рискове.

иконка на болница и зелен плюс в нея

Доверени медицински центрове

Възможност за вашите застраховани лица да се възползват от удобни медицински центрове с модерно оборудване и качествено обслужване. Нашите локации са лесно достъпни, осигурявайки бърз и професионален медицински контрол.

иконка под формата на щит със зелен плюс

Първични прегледи (животозастраховане)

Предоставяме първични прегледи, които помагат на застрахователните дружества да оценят риска на клиентите, които искат да сключат застраховка живот. Тези прегледи допринасят за по-добро управление на здравните рискове.

иконка с екран и зелена линия пресъздаваща пулс

Скрининг на здравен статус

Създаваме персонализирани скрининг пакети, които се адаптират към спецификата на работното място и здравните нужди на вашите клиенти. Тези услуги могат да бъдат включени в застрахователните пакети, за по-пълноценна здравна оценка.

иконка на човек със стетоскоп на врата и зелен челник

Медицински прегледи на място в офиса

Осигурете на вашите клиенти възможността да се възползват от посещения на специалисти на тяхно работно място. Това удобство може да бъде част от застрахователния пакет и да допринесе за лесния достъп до здравни грижи.

иконка сърце и зелен плюс в него

Телемедицински услуги

Предлагаме интензивен 24/7 кардио мониторинг чрез 3-канално ЕКГ устройство. Лекарят има постоянен достъп до жизненоважните показатели на пациента в реално време. Всички негови данни автоматично се прехвърлят в единно здравно досие.

иконка с ръка и зелен плюс над нея

Пакети за хронично болни пациенти

Нашите специализирани пакети за хронично болни пациенти целят намаляване на хоспитализациите и разходите за застрахователните дружества, както и подобренние на здравния статус на пациента чрез интегрирани решения и постоянен мониторинг.

илюстрация на куфар със зелен плюс

Индивидуални здравни програми

Персонализираните здравни програми могат да включват редица медицински изследвания, прегледи и консултации, според специфичните нужди и цели на бизнес клиентите ви. Те ще ви помогнат да осигурите най-добрата грижа за своите клиенти.

иконка с телефон и балонче вдясно, в което има зелен плюс

Здравен консултантски център

Предоставяме здравен консултантски център, чрез който вашите застраховани лица могат да получават професионални съвети и насоки по въпроси за тяхното здраве. Този център може да бъде достъпен чрез телефон, имейл или онлайн платформа.

иконка с екран на компютър и зелен плюс в него

Електронни здравни досиета

Създаваме електронни здравни досиета, чрез които застрахователните дружества следят здравния статус на своите клиенти в реално време. Това подобрява комуникацията между пациентите и лекарите и спомага за ефективна реакция.

иконка два документа един върху друг и зелен плюс в него

Здравни обучения и семинари

Организираме здравни обучения и семинари, които са насочени към бизнес клиентите ви. Тези обучения могат да включват теми като превенция на заболявания, поддържане на здравословен начин на живот, стрес управление и други.

Медицински екип с една жена лаерка в бяла престилка на преден план

За нас

Родени от стремежа за промяна и подобрение в здравеопазването в България, ние вярваме, че здравето е в основата на успешното функциониране на всеки бизнес. Нашата мисия е да предоставим иновативни и цялостни здравни услуги, които да подкрепят не само физическото, но и психичното благополучие на вашите служители и клиенти. Целта ни е да предоставим дългосрочна грижа за здраве.

Вашият доверен партньор за здраве

Горди сме, че сме много повече от доставчици на здравни услуги – ние сме истински партньори в грижата за здравето на вашите служители. Нашата екипна съвест, опит и визия ни позволяват да предоставим наистина интегрирани здравни решения.

Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да създадем решение, което да подкрепи здравето и благополучието на служителите или клиентите на вашата организация.

Мъж лекар обяснява на жена лекар на таблет

Доверете ни грижата за здравето на клиентите ви

Благодарим за запитването!
Нещо се обърка! Опитай отново.
Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.