Еднократен

Женско здраве

Термографско изследване на млечни жлези

150 лв.

Какво включва пакета и за кого е подходящ?

Нашата услуга за женско здраве предлага иновативно, безопасно и бързо решение за скрининг на рака на гърдата, което е подходящо за всички жени. Пакетът включва две основни процедури:

1. Термографско изследване на млечни жлези: Използвайки термография и изкуствен интелект, тази техника е новаторско решение за скрининг на рака на гърдата в ранна фаза. Тя е безконтактна, неинвазивна и напълно безболезнена. По време на процедурата се измерва температурното излъчване от млечните жлези, което позволява на специалистите да открият възможни аномалии в тъканта.

2. Ехографско измерване на костна плътност на петата: Особено полезно за жените в по-зряла възраст, тъй като има за цел да открие ранни признаци на остеопороза или други костни заболявания. Ехографското измерване е бързо, безопасно и неинвазивно изследване, което осигурява ценна информация за здравето на костите.

За кого е подходящ?

Този пакет е създаден с цел да предостави пълен обзор на здравето на жените, като комбинира новаторски технологии с удобство и безопасност. Независимо от възрастта или здравословното състояние, той е подходящ за всяка жена, която се грижи за своето здраве и желае да предприеме стъпки за ранното откриване и предпазване на заболяванията.

Как се провежда?

Термографското заснемане се извършва в специално оборудван кабинет, където се поддържа подходяща температура за комфорт на клиентите. Процедурата преминава през три етапа - аклиматизация, заснемане и разчитане на резултатите. Пациентите се подготвят за изследването, следвайки препоръките за подготовка, за да се гарантира точността на резултатите.

Етапи на Процедурата:

1. Аклиматизация

Пациентът се разполага в специално подготвена стая, където се осигурява комфортна температура за адаптация. Този период обикновено е от 8 до 10 минути и служи за осигуряване на оптимални условия за точно измерване.

2. Заснемане

Пациентът се насочва към подходящата позиция за изследване, а специалистът провежда процедурата. Заснемането обикновено трае около 5 минути.

3. Разчитане нарезултатите и обсъждане

След като изследването е завършено, специалистът анализира получените данни, използвайки софтуер, базиран на изкуствен интелект. Пациентът получава писмен доклад за резултатите, който включва оценка на риска и възможни препоръки.

Подготовка за изследването:

·        В деня на изследването

Избягвайте употребата на продукти за хидратация, омекотяване и дезодориране на кожата, както и силен грим.

Не вземайте душ поне 4 часа преди изследването.

Не извършвайте действия, които могат да повлияят на кожата като бръснене, епилация и други.

Избягвайте тютюнопушенето и консумацията на храна 2 часа преди процедурата.

Не дъвчете дъвка.

При изследване на гърдите, не носете сутиен поне 4 часа преди процедурата.

Премахнете бижутата преди изследването.

·        До 24 часа преди изследването

Избягвайте тежък физически труд и активно спортуване.

Не се подлагайте на масажи или лимфен дренаж.

Не посещавайте кинезитерапевти и мануални терапевти.

Избягвайте топли или студени СПА процедури.

·        Между 1 и 3 месеца преди изследването

Избягвайте обемни хирургични операции и курсове химиотерапия.

Не се подлагайте на образни изследвания, използващи радиация.

В случай на кърмене, изследването е препоръчително да се извърши най-малко три месеца след прекратяване на активното кърмене. Необходимо е и двете гърди да са участвали в кърменето.

Какво получаваш след края на мониторинга?

В края на изследването, пациентите получават подробен доклад за резултатите от него, включително оценка на риска и препоръки за допълнителни действия при необходимост. Тези доклади са сертифицирани от лекар и са основа за индивидуализиран план за поддръжка на здравето. Нашата цел е да осигурим на всички жени лесен и достъпен начин да следят своето здраве, предлагайки им иновативни методи за скрининг и превенция.

Включването на термографията в нашия пакет за женско здраве не е пълноценна замяна на другите методи за образна диагностика, а по-скоро ценен допълнителен инструмент в борбата срещу рака на гърдата и други заболявания. Важно е да се разбере, че термографията не може сама по себе си да поставя диагноза за рак на гърдата, но може да предостави информация за нарушените функции на определени органи и системи, което може да бъде индикатор за предстоящо заболяване.

Предлаганият от нас пакет за женско здраве включва термографско изследване на млечни жлези като част от комплексен подход към скрининга за рак на гърдата. Препоръчително е да се комбинира с други неинвазивни и малко инвазивни методи като ехография, капиляроскопия, офталмоскопия, ЕКГ, ЕЕГ, ЕМГ и др., както и с традиционните методи като мамография, компютърна томография, ядрено-магнитен резонанс, ПЕТ-скенер и други.

Съчетаването на термография с другите методи за образна диагностика позволява да се предостави на пациентите най-добрата възможна информация за тяхното здраве. Това позволява по-добро ранно откриване на проблеми и подобрява шансовете за успешно лечение. Също така, такъв комбиниран подход намалява вероятността за пропускане на важни симптоми или признаци на заболявания, което е от съществено значение за здравето на нашите пациентки.

Защо да избера?

Неинвазивност и безболезненост

Нашите процедури не включват венозни вливания, радионуклиди или облъчване с рентгенови вълни, като така осигуряват комфортно и безопасно изследване.

Висока чувствителност и точност

Използвайки модели за машинно обучение и анализиращи 400 000 цветови точки, нашият софтуер е способен да засече дори най-малките изменения в топлинните изображения с точност до 0,02°C.

Комплексен подход

Вместо да се противопоставя на други методи за образна диагностика, нашата услуга допълва тяхната информация. Комбинирането с други методи като мамография, компютърна томография и други предоставя по-цялостна картина за здравето на пациента.

Превенция

Чрез редовни изследвания можем да открием потенциални проблеми в ранен стадий, преди те да станат сериозни заболявания.

Подход

Анализ на резултатите и индивидуален подход, съобразен с цялостното състояние и нуждите на пациента.

Комфорт

Без инвазивни техники и без контакт, вие можете да се чувствате спокойни и уверени по време на изследванията.

Довери ни грижата за твоето здраве

Свържи се с нас за консултация, за да получиш грижата, която заслужаваш. За теб и твоите близки.

Усмихната руса жена с медицинска бяла престилка и стетоскоп